ho 29- 34 cm

halsband Elegance - braided

Artikel 25 van 64
€ 45,95 € 39,95 (inclusief btw)

Een elegante gevlochten halsband van cognac vetleer. Het vetleer is zacht en soepel en zal tijdens het dragen wat uitrekken. Het is daarom belangrijk de halsomvang nauwkeuring te meten zonder extra ruimte er tussen.
Geschikt voor honden:

  • halsomvang 29 - 34 cm
  • voorzien van messing hardware
  • breedte ca 21 cm
  • niet geschikt om de hond mee te laten zwemmen
Specificatie Omschrijving
Materiaal & onderhoud Materiaal & onderhoud
Vetleer is een leersoort waar het leer is behandeld met een natuurlijke olie en daardoor een vettig oppervlakte heeft. De kleur wordt niet doormiddel van een coating aangebracht maar diep geïmpregneerd. Doordat leer een natuurlijk product is, kan elke leren band net iets anders van kleur zijn. Hou er rekening mee dat de kleur kan afgeven indien het leer langdurig in contact is gekomen met water of regen.
Doordat het leer diep geolied is en erg soepel is, zal het na verloop van tijd wat rekken. Bij honden die aan de riem trekken, kan de halsband en de riem een ​​beetje uitrekken. Om deze reden worden de halsband zo gemaakt dat ze in het begin vrij strak zitten. Daarom is het zo belangrijk om de halsomvang nauwkeurig te meten, anders bestaat de mogelijkheid dat de halsband na korte tijd te groot wordt.

let op: deze halsband is niet geschikt om mee te zwemmen
raadpleeg de pagina : tips & informatie hoe het product te onderhouden
© 2019 - 2024 ZILTY dog | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Op dit moment is het alleen mogelijk een bestelling te plaatsen voor de producten die op voorraad en tegen een voordelige prijs leverbaar zijn. Via onze social media houden wij je op de hoogte wanneer het weer mogelijk is een bestelling te plaatsen voor de custom made producten.