Alle hondenriemen kunnen individueel worden samengesteld. Je kunt het touw, het leer, de kleur en type van de omwikkeling en het beslag naar eigen smaak kiezen. 
Bij de Buy as Seen collectie, de HAPPY collectie en PURE & BASIC collectie kun je een product bestellen idem zoals afgebeeld.

 


 
De vaste lijn van touw of van touw met leer.
Deze lijn heeft een standaard lengte van 1,50 meter. In de handlus wordt een ring verwerkt zodat de lijn eenvoudig over de schouder kan worden gehangen zonder te verliezen. Aan de ring kan ook een poepzakhouder worden bevestigd. De touwdikte en leerbreedte van de lijn wordt aangepast naar het formaat hond.
Indien gewenst kan er gekozen worden voor extra lengte.


   

Verstelbare lijn van touw of touw met leer.
De totale lengte van de lijn is 2.00 meter en door de verstelbare ringen kan de lijn tot elke lengte versteld worden. Met deze lijn heb je de mogelijkheid de lijn om je middel te bevestigen of als schouderriem om schuin over de schouder te dragen. De touwdikte en leerbreedte wordt aangepast naar het formaat hond.
Indien gewenst kan er gekozen worden voor een extra lengte van 2,50 meter.


 
Jachtlijn.
De jachtlijn van touw of touw met leer is een halsband en lijn in één.
De halslus wordt over het hoofd van de hond geschoven en door de stopper wordt voorkomen dat de halslus te strak om de hals wordt getrokken. De lengte van de standaard jachtlijn is 1,40 meter vanaf de halsomvang. De handlus van leer wordt bevestigd met een ring of een draaibare ring. Het voordeel van de draaibare ring is dat het touw mee kan draaien met de hond.
De touwdikte wordt aangepast naar het formaat hond. Wil je extra flexibiliteit tijdens het wandelen, bekijk dan de verstelbare retrieverlijn.


 
Jachtlijn verstelbaar.
Met de verstelbare jachtlijn van touw of van touw met leer heb je extra flexibiliteit tijdens het wandelen. De ringen om de musketonhaak aan te bevestigen zijn verstelbaar zodat elke gewenste lengte mogelijk is. Met deze lijn heb je de mogelijkheid de lijn om je middel te bevestigen of als schouderriem schuin over de schouder te dragen.
De halslus wordt over het hoofd van de hond geschoven, de stopknoop in het halsstuk voorkomt dat de halslus te strak té strak om de hals wordt getrokken.
Lengte van de lijn is 2 meter vanaf de halsomvang. De touwdikte en leerbreedte wordt aangepast naar het formaat hond.

© 2019 - 2022 ZILTY dog | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel