De kleuren van de halsbanden kunnen individueel worden samengesteld. Je kunt het touw, het leer, de kleur en type van de omwikkeling en het beslag naar eigen smaak kiezen. 
Bij de Buy as Seen collectie, de HAPPY collectie en PURE & BASIC collectie kun je een product bestellen idem zoals afgebeeld.


 
Halsband van touw met musketonsluiting. 
De halsband is precies op de omtrek van de nek van de hond afgestemd en is niet verstelbaar. De touwdikte wordt afgestemd op het formaat hond.


 
Halsband van (gevlochten) touw met verstelbare leren adapter.
Deze halsband wordt op maat gemaakt maar is verstelbaar. De breedte van het leer wordt aangepast naar de dikte van het touw. Deze modellen halsbanden zijn geschikt voor de middel tot grote honden met een halsomvang vanaf 30cm.Sliphalsband van touw.
Deze halsband wordt over het hoofd van de hond geschoven. Door de knoopstop die wordt afgestemd op de exacte halsomvang wordt voorkomen dat de hond wordt gewurgd tijdens het trekken aan de lijn. De halsband hangt losjes om de hals indien er geen druk op de lijn wordt uitgeoefend. Dit model halsband is geschikt voor honden met een halsomvang vanaf 30cm.

 


 
ID halsband of ook wel Slip-in halsband van touw of leer.
De halsband wordt over het hoofd van de hond geschoven en hangt losjes om de hals. Super geschikt voor honden die vaak loslopen (bijv. in combinatie met de retrieverlijn) maar wel de ID penning om de hals hebben. Daarnaast is het prettig wanneer je de hond even vast kunt pakken indien noodzakelijk. 
De ID halsbanden zijn geschikt voor zowel de kleine als middel- tot grote honden.
Verstelbaren halsband van gevlochten leer.
De halsband van gevlochten leer wordt op maat gemaakt en sluit door middel van een gesp in rvs (zilver) of messing (goud) kleur. De halsband is geschikt voor zowel de kleine als middel- tot grote honden en is er in 3 breedte maten: 15mm, 20mm of 25 mm.SCUBA halsband: een verstelbare halsbanden van zacht en soepel scubastof met een binnenzijde van nylon webbing
Deze halsband is ideaal voor opgroeiende pups (vanaf 3 maanden) of de volwassen honden die van water houden. Het materiaal is waterbestendig en licht van gewicht. Door de handige kliksluiting is de halsband snel om de hals te bevestigen.

© 2019 - 2021 ZILTY dog | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel