Een overzicht van de beschikbare modellen halsbanden.


 
Halsband van touw met musketonsluiting. 
De halsband is precies op de omtrek van de nek van de hond afgestemd en is niet verstelbaar. De touwdikte wordt afgestemd op het formaat hond.


 
Halsband van (gevlochten) touw met verstelbare leren adapter.
Deze halsband wordt op maat gemaakt maar is verstelbaar. De breedte van het leer wordt aangepast naar de dikte van het touw. Deze modellen halsbanden zijn geschikt voor de middel tot grote honden met een halsomvang vanaf 30cm.Sliphalsband van touw.
Deze halsband wordt over het hoofd van de hond geschoven. Door de knoopstop die wordt afgestemd op de exacte halsomvang wordt voorkomen dat de hond wordt gewurgd tijdens het trekken aan de lijn. De halsband hangt losjes om de hals indien er geen druk op de lijn wordt uitgeoefend. Dit model halsband is geschikt voor honden met een halsomvang vanaf 30cm.

 


 
ID halsband van touw.
De halsband wordt over het hoofd van de hond geschoven en hangt losjes om de hals. Deze halsband is ideaal voor honden die vaak loslopen bijv. in combinatie met de jachtlijn. Aan de halsband kan de ID penning van de hond worden bevestigd . 
De ID halsbanden zijn geschikt voor zowel de kleine als middel- tot grote honden.
Verstelbaren halsband van gevlochten leer.
De halsband van gevlochten leer wordt op maat gemaakt en sluit door middel van een gesp in rvs (zilver) of messing (goud) kleur. De halsband is geschikt voor zowel de kleine als middel- tot grote honden en is er in 3 breedte maten: 15mm, 20mm of 25 mm.SCUBA halsband.
Een verstelbare halsband van zacht en soepel scubastof met een binnenzijde van nylon webbing
Deze halsband is ideaal voor opgroeiende pups (vanaf 3 maanden) of de volwassen honden die van water houden. Het materiaal is waterbestendig en licht van gewicht. Door de handige kliksluiting is de halsband snel om de hals te bevestigen.

© 2019 - 2022 ZILTY dog | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel