Design your Own
-
hoe werkt het ?

Kruip in de huid van Designer en ontwerp je eigen UNIEKE halsband of lijn.
Via de keuzemenu's kun je zelf de kleuren van het product samen stelllen.

Voordat je een keuze maakt uit een halsband of lijn is het goed om even stil te staan welk materiaal en type halsband of lijn geschikt is voor de hond. Meer hierover kun je lezen op de pagina: welk materiaal en product is geschikt voor mijn hond.
_

Bij de keuze voor een halsband:

- bedenk welk type halsband voor jouw hond geschikt is;
- maak een keuze uit het materiaal: alleen van touw of leer of een combinatie van touw en leer
- kies je voor touw, dan is er de keuze uit het type PPM touw (grove weving) of Premium touw ( fijne weving). Het overzicht van het touw en de kleuren vindt je hier: kleurenoverzicht touw

- voor de juiste maat is het belangrijk de halsomvang van de hond te meten. Ook de verstelbare halsbanden worden op maat gemaakt, wij hanteren geenn standaard maatvoering. Hoe je dit het beste kunt meten kun je hier lezen: meetinstructie
_

Bij de keuze voor een lijn:

- bedenk welke lengte en welke type lijn je prettig vindt en hou daarmee ook rekening met het soort materiaal: van touw & leer of juist van volledig touw of van leer
- kies je voor touw, dan is er de keuze uit het type PPM touw (grove weving) of Premium touw ( fijne weving). Het verschil van het soort touw en de kleuren vindt je hier: kleurenoverzicht touw
_

Het type omwikkeling:

- wil je een omwikkeling met alleen touwkoord, of
- een combinatie van touw- en leerkoord
Het voordeel van alleen touwkoord is dat dit regelmatiger in de wasmachine gewassen kan worden dan de combinatie touw- en en leerkoord aangezien leerkoord kwetsbaarder is in de wasmachine.
_

Wanneer je een type halsband en/of lijn hebt gekozen kun je via de keuzemenu's bij het product jouw wensen aangeven:

- het soort en kleur touw of leer,
- de hals- of hoofdomvang
- ​de kleur van de sluitingen, 
- het type patroon van de omwikkeling en
- de kleuren van de omwikkeling.

Om het makkelijk te maken hebben we sommige woorden onderstreept. Dit betekent dat daar een link aan gekoppeld is die je direct naar de betreffende overzichtspagina stuurt wanneer je het onderstreepte woord aanklikt. Er opent zich een nieuw venster waar gemakkelijk een overzicht van bijvoorbeeld de kleuren van het touw of leer of de omwikkeling kunt bekijken.

Wil je graag wat voorbeelden bekijken van kleurencombinaties, bekijk dan een overzicht per kleur touw op: Looking ZILTY. 
Hier kun je niet alleen verschillende kleurencombinaties bekijken maar staan ook afbeeldingen van de honden die al een ZITLY outfit dragen.
Mocht er een kleurencombinatie tussen zitten die geheel naar jouw wens is? Stuur een berichtje met de afbeelding naar: info@ziltydog.nl en vermeld welk type halsband en/of lijn je graag zou willen en het type hond.
Geef eventueel jouw persoonlijke wensen aan bijv: deze omwikkeling maar met een andere kleur touw of hardware.
Wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

Veel plezier met het samenstellen van jouw unieke halsband, lijn of accessoires, 
lieve groet, 
Manon, ZILTY dog

© 2019 - 2022 ZILTY dog | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel