-Hoe meet ik de halsomvang van mijn hond?
Het is belangrijk de halsomvang van de hond nauwkeurig te meten. Bij de meetinstructie staan afbeeldingen en een uitgebreide toelichting hoe je dit het beste kunt doen. Twijfel je of je juist hebt gemeten of heb je advies nodig, neem dan contact op, wij helpen je graag.

-Hoe te bestellen?
Wanneer je kiest om een product zelf samen te stellen met de "Design your own" collectie,  kun je via de keuzemenu's de uitvoering en kleuren van het product selecteren. Bij de producten staan linkjes naar de overzichten van de kleuren touw, leer en omwikkeling.
Bij de "Buy as Seen", "PURE & BASIC" en de "HAPPY" collecties kun je een halsband en/of lijn bestellen in de kleurencombinatie zoals afgebeeld. Via de keuzemenu's kun je het gewenst model halsband en/of lijn selecteren.
Heb je nog andere wensen, dan kun je deze aangeven in het opmerkingenveld bij het winkelmandje.

-Ik zag een hele mooie kleurencombinatie op de " inspiratie " pagina, hoe kan ik deze bestellen?
Je kunt bij de "Design your own" collectie een keuze maken uit het gewenste product; halsband en/of lijn. Geef bij de keuzemenu's aan welke halsomvang en welke kleur beslag je zou willen en selecteer bij de andere keuzeopties: n.v.t., vermeldt in het opmerkingenveld een korte beschrijving van de kleurencombinatie of stuur ons een afbeelding van de gewenste kleurencombinatie.

-Hoe weet ik op welke manier mijn gekozen kleuren voor de omwikkeling worden gerangschikt?
Zodra wij starten met het maken van het product sturen wij per mail (of per sms/whatsapp) een afbeelding van de gekozen kleuren en een opzetje met het patroon. Wanneer je twijfelt over een kleur of het patroon kunnen wij deze nog tijdig aanpassen.

-Kan mijn hond zwemmen met een halsband van leer?
Om zo lang mogelijk plezier te hebben van de leren halsband adviseren wij de halsband even af te doen wanneer de hond (langdurig) wil gaan zwemmen. Wanneer het leer ondergedompelt wordt in water heeft dit invloed op de kleur en de rekbaarheid van het leer. 

-Kan de kleur van het leer afgeven?
Ja dat kan! Zeker wanneer de halsband of lijn nieuw is en in contact met water is gekomen. 
Wanneer je een fikse regenbui treft, kan het gebeuren dat de lijn door de wrijving in je hand iets gaat afgeven.

-Is het mogelijk een lijn met een andere lengte te bestellen?
Zeker! Bij sommige lijnen is deze mogelijkheid als optie toegevoegd in het keuzemenu. Mocht jouw voorkeur voor lengte er niet bij staan, stuur ons dan een berichtje voor de mogelijkheden

-Kunnen de halsbanden en lijnen gewassen worden?
De touw producten kunnen met een handwas of op 30 graden op kort programma (15 min.)  in de wasmachine worden gewassen . Lees hiervoor de instructies bij "hoe onderhoud ik de producten"

-Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Betalingen geschieden vooraf door middel van iDeal of bankoverschrijving.

-Waarom is de levertijd 14 dagen?
Al onze producten worden met de hand en met grote zorgvuldigheid gemaakt. Om de kwaliteit te waarborgen willen wij dit niet uithanden geven en hanteren wij een levertijd van 14 werkdagen. Natuurlijk doen wij altijd ons best de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden.

-Kan ik mijn product ruilen of retourneren?
Omdat wij de mogelijkheid bieden zelf de kleuren en afwerking van onze producten samen te stellen, is het niet mogelijk de gepersonaliseerde producten te retourneren of om te ruilen. De producten welke gekozen zijn bij de "%SALE - direct leverbaar" mogen geruild of geretourneerd worden, lees hiervoor de voorwaarden bij : levering en retourneren.

-Schade aan de producten
Is er geknaagd aan de omwikkeling, heeft een sluiting het begeven of is er andere schade aan het product: neem dan contact met ons op. Bij schade welke is ontstaan buiten onze schuld kunnen kosten in rekening worden gebracht.
Indien de producten ter reparatie aan ons worden verzonden, verzoeken wij in verband met de hygiëne de producten schoon en indien nodig gewassen te verpakken.


-Ik ben niet tevreden over het product.
Dat vinden wij natuurlijk heel vervelend en vernemen graag waar je ontevreden over bent. Wanneer je ons een berichtje stuurt zorgen wij voor een passende oplossing.

-Heb je een andere vraag of suggestie?
Staat je vraag hier niet tussen of heb je een suggestie over een product, stuur ons een berichtje. Wij waarderen je feedback!

© 2019 - 2021 ZILTY dog | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel