Design Holy Quagamole

Vorige Artikel 3 van 20 Volgende
prijs vanaf

Design Holy Quaqamole

Deze kleurencombinatie (design) is te bestellen in het model halsband en/of lijn naar keuze, te selecteren via het keuzemenu. Voorbeelden van de bestelbare modellen halsband of lijn zijn als afbeelding toegevoegd aan het productoverzicht.

  • De producten worden omwikkeld met het (kleuren) patroon zoals afgebeeld. 
    (Kies je voor een halsband, dan wordt de halsband omwikkeld met leerkoord zoals de afbeelding van de sleutelhanger)
  • De producten met leer worden gecombineerd met bruin vetleer
  • Voor de juiste maat halsband: meet nauwkeurig de halsomvang volgens de meetinstructie
  • Voorzien van rvs (zilver) of messing (goud) hardware
  • Wil je graag de leren halsband Stitches bestellen? Klik dan: hier

De touw dikte van de halsbanden en lijnen betreft:

  • voor honden met een gewicht tot ca 8 kg of een halsomvang tot 30cm: Premium touw Ø8mm
  • voor honden met een gewicht vanaf ca 8kg of een halsomvang vanaf 30cm: Premium touw Ø10mm

Aangezien de producten speciaal voor jou gemaakt worden hebben wij daar even tijd voor nodig. Raadpleeg de actuele levertijden bij de leveringsvoorwaarden.

Specificatie Omschrijving
Materiaal & onderhoud TOUW:
Het touw is licht van gewicht, waterbestendig en wasbaar op de hand of in de wasmachine. Raadpleeg de pagina TIPS & Informatie hoe de producten te reinigen.
LEER:
Vetleer is een leersoort waar het leer is behandeld met een natuurlijke olie en daardoor een vettig oppervlakte heeft. De kleur wordt niet doormiddel van een coating aangebracht maar diep geïmpregneerd. Doordat leer een natuurlijk product is, kan elke leren band net iets anders van kleur zijn. Hou er rekening mee dat de kleur kan afgeven indien het leer langdurig in contact is gekomen met water of regen.
Doordat het leer diep geolied is en erg soepel is, zal het na verloop van tijd wat rekken. Bij honden die aan de riem trekken, kan de halsband en de riem een ​​beetje uitrekken. Om deze reden worden de halsband zo gemaakt dat ze in het begin vrij strak zitten. Daarom is het zo belangrijk om de halsomvang nauwkeurig te meten, anders bestaat de mogelijkheid dat de halsband na korte tijd te groot wordt.
HARDWARE:
de sluitingen zijn van RVS (zilver) of MESSING. Indien de hond heeft gezwommen in (zout) water is het advies de sluitingen af te spoelen onder kraanwater. Zout heeft een bijtende werking en kan de hardware aantasten of doen verkleuren. Lees meer informatie over het onderhoud op de pagina : tips en informatie.
© 2019 - 2023 ZILTY dog | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel